ЦЕНИ-ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ-СОФИЯ

 
ЦЕНИ-ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ-СОФИЯ

 
Рейтинг: 3.00
(26)
Товарен Транспорт с Падащ Борд в София
АНКЕТА

БЛОГ АРХИВ
«« ноември 2021 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


ГАЛЕРИЯ - АВТОПАРК За контакти

Товарен Транспорт с Падащ Борд в София

Софтранспорт-Карго е малка фирма за товарно-транспортни и хамалски услуги базирана в София. Предлагаме превоз на леки товари до 2 тона за столицата и страната на достъпни цени.

транспортни услуги София цени

Нашият автопарк се състои от 3 превозни средства -
обемен товарен бус и две камиончета тип фургон с падащ борд с вместимост: 14, 16 и 19 кубични метра товарен обем. Извършваме превоз - пренос на всякакви товари в София и страната като: мебели, багаж, домашно и офис обзавеждане, търговско оборудване, различни видове стоки, машини, битова и професионална техника, предмети на изкуството, апаратура, строителни материали и какво ли още не.

Товарно Такси за София и Близките Села

Товарен превоз за района на София и близките села на цени от 30 до 60 лева на курс без ограничение на времето. Крайната цена се определя в зависимост от разстоянието между адресите и дали ще ползвате бус или камионче с падащ борд. Желателно е товара (предметите) да бъдат предварително подготвени за товарене още с пристигането на превозното средство. За индивидуална оферта с точна цена очакваме вашите въпроси на тел. 0876 123 386

Цени за ползване на час в София: 20 - 25 лв./час в зависимост от типа на товарната кола. Минималното време за наемане на бус с шофьор в София е 2 часа. След първите 2 часа таксуваме на всеки половин час (30 мин.) по 10 лева. По този начин плащате само половин вместо цял час в случай, че приключим по-рано.

Предлагаме транспортна услуга на час в случаите когато е трудно да се уточни колко време ще отнеме товаро-разтоварването.Този вариант е по-изгоден когато желаете да се направят няколко курса в рамките на деня или искате да доставим товар до няколко адреса в различни части на града.

Транспортни Услуги в Софийска Област

Транспортни услуги и доставки в Софийска област на цени от 60 до 130 лева за 1 курс. Крайната цена за превоз се формира в зависимост от: разстоянието (до 100 км.), обема на превозното средство и дали ще има повече от един адрес на товарене и разтоварване.

Товарни Превози в Страната

Превоз на всякакви товари до 2 тона за страната - от София до всички точки на България и обратно към столицата на цени от 0.45 лв./км. до 0.65 лв./км. при заплащане в двете посоки. Или от 0.90 лв./км до 1.30 лв./км в едната посока. Винаги се стремим да даваме оферта с точна цена (на курс) за всяка една дестинация в България. При определяне на крайната цена взимаме в предвид: разстоянието, тежетта на товара и обема на превозното средство. 

Хамалски услуги - Преместване на дома и офиса

Предлагаме професионални хамалски услуги за пренасяне на мебели и багаж от жилища и офиси. 
Разполагаме с дългогодишен опит в преместването на имущество от всякакъв тип включително тежки и деликатни предмети, не само в София, но и до всички населени места в България. Извършваме частично и цялостно преместване на обзавеждане с опаковане и разглобяване на мебели.

Преместване с Крайна Цена

Според количеството на вещите ние можем да ви предложим няколко варианта:

Безплатен оглед на място + ориетировъчна цена още по телефона. Можем да ви посетим на място за да се запознаем с обема на работата, вашите изизсквания и всички други особености по предстоящото преместване. След което ще изготвим оферта за преместване с крайна цена. Огледът на място е желателна практика при по-мащабно преместване на цяло обзваждане от 2-стаен, 3-стаен... апартамент или офис.

При наличие на по-малко предмети - "Бързо Преместване" можем да ви дадем крайна цена още по телефона. Нашите оферти за 2-ма хамали + транспорт в рамките на София започват от 70 лева за преместването на 1-2 предмета без ограничение на времето.

Крайната цена за този тип преместване определяме от някои особености като:
количеството на мебелите, броя на етажите, наличието на асансьор, възможност за паркиране пред входа на сградата и евентуална нужда от разглобяване и опаковане на мебели.

Хамалски Услуги в София - Цени на Час

2-ма хамали + превоз за София - 50 лв./час. Минимално време за наемане - 2 часа = 100 лева. 2ч./30 мин. = 125 лв. ; 3 часа = 150 ; 3ч./30 мин. = 175 лв. ; 4 часа = 200 лева.
След първите 2 часа таксуваме на блокове по 30 минути за да не плащате за цял започнат час в случай, че приключим по-рано. Винаги закръгляме времето в полза на клиента до 15 минити. Пример - 2 часа и 15 минути = 100 лева.

Ако желаете повече от 2-ма хамали (3-ти или 4-ти човек), ще ви струва по 12,50 лева на час за всеки един от тях - човекочас. 

Като цяло нашата практика е да даваме оферти за преместване с твърда-крайна цена. Но в случайте когато не можем да уточним някой основни фактори като: етажи, асансьор, броя на предметите, достъп за паракиране, допълнителни адреси на товарене и разтоварване този вариант - на час е по удобен.

Хамалски услуги София цени

Всички превозни средства са оборудване с товарна количка, притегателни колани и картони за обезопасявене и укрепване на товара. Нашите камиончета разполагат с хидравлична платформа вдигаща до 600 кг. което допълнително улеснява нас и нашите клиенти при товарене и разтоварване на по-тежки предмети.

На ваше разположение е опитен шофьор - хамалин, който винаги ще ви помогне при укрепването на товара и подреждането на вещите в товарното помещение. При желание от ваша страна той може да ви помогне с товаро-разтоварването срещу допълнително заплащане в случайте когато сте заявили само транспортна услуга.

Разчитайте на нашата коректност по отнишение на договорените цени. Гарантираме ви бързо и професионално обслужване във всеки един етап от нашата работа.

Ако решите да ни потърсите за безплатна консултация или съвет, ние ще ви препоръчаме възможно най-добрия вариант в зависимост от вашите конкретни нужди. Ако по някаква причина не можем да ви помогнем, ще ви пренасочим към друга фирма с по-голям капацитет.
 

С радост очакваме вашите въпроси на тел. 0876 123 386 ; 0988 361 538 всеки ден от 08.00 до 21.00 часа.

Потърси ни за оферта още сега!


27.6154